KMM life style

salam

hidup di KMM memang beza terus la dengan SEsMA tersayang aku tu....hikhikhik......a week dah aku stay kat KMM ni....1st day aku sampai kat sini......entah le tak rasa apa pun...a week aku kena menhadap muka fasilitator yg nampak garang tu(buat-buat garang) aku kat sini bukan sorang tau...satu SESMA datang sini(melampau tol la..)kau tahu LULLABY aku kena pakai shirt n tudung yg sama a week tau....perghh!!!!bau telur(ayat kak limah)hikhikhik
ni la kekawan aku....

esok dah start kuliah dah....actually...aku kena study ni...tapi..tak tau nak study denagn apa....buku rujukan tak ada lagi...notes pun tak dapat lagi....huhuhuhu...sabo je lah.....aku duk kat bilik ni...hikhikhik...canggihkan KMM kat bilik pun boleh 0n9...hikhkhikhi...aku dapat ihsan dari roomates aku...dia kasi dia punya p[assword kat aku.....best kan....so thanks SIS NURUL...terbaek r,..(ayat KMM)
ni la baju yg aku kena pakai...seminggu kau

roomates aku best-best kau semua K-POP fans tau...hohohohohohohoho.......best-best...sorang minat  K-DRAMA,sorang minat BIG BANG,sorang minat SS501....aku pulak CN BLUE...
semua satu kepala gitu...hikhikhik(ketawa akal) tu semua sampingan .....study is the 1st k.........remember that...

p/s:study hard...............hadapi semua cabaran yang mendattang dengan tabah........gud lark wani....to MY LULLABY....sorry lama tinggal you......miss you so much...xoxoxoxoxo..

1 comment:

Nurul Diyana said...

besh ngat jupe mula kawan2 lame oop. ishh jeles ngat :(